Η ιστορία των Fire Saga

Διαγωνισμός τραγουδίου Eurovision : Η ιστορία των Fire Saga

Αν δείτε τις υπόλοιπες προτάσεις ταινιών θα καταλάβετε ότι η ιστορία των Fire Saga δεν είναι ακριβώς το είδος ταινίας που με ξετρελαίνει. Παρόλα αυτά την είδα και με εξέπληξε θετικά. Μόνο και μόνο για την τρομερή δουλειά που έχει γίνει με τα τραγούδια του διαγωνισμού, αξίζει να την δείτε. Επίσης, η Ελλάδα παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις με την Μελισάνθη Μάχουτ να υποδύεται την ελληνίδα υποψήφια.

[ux_image id=”572036″ margin=”0px 0px 30px 0px”]

Υπόθεση

Ο Λαρς (Γουίλ Φέρελ) και η Σίγκριτ (Ρέιτσελ ΜακΑνταμς, βλέπε True Detective Season 2, Southpaw κ.α.) είναι οι Fire Saga. Ένα ισλανδικό συγκρότημα που έχει στόχο να πάει στην Eurovision και να κερδίσει. Βέβαια, κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο και η επιμονή τους προκαλεί προβλήματα ακόμα και στην σχέση τους με δικούς τους ανθρώπους. Για παράδειγμα ο πατέρας του Λαρς (Πιρς Μπρόσναν), πιστεύει ότι ο γιος του θα γελοιοποιηθεί. Βέβαια, μετά από μία σειρά απρόσμενων γεγονότων, το αγαπημένο δίδυμο θα τα καταφέρει και θα βρεθεί στην Σκωτία για να εκπροσωπήσει την Ισλανδία στα τελικά της Eurovision. Εκεί, θα δοκιμαστεί η σχέση τους καθώς ο Ρώσος υποψήφιος θα εντυπωσιαστεί από την Σίγκριτ ενώ η ελληνίδα θα φλερτάρει έντονα τον Λαρς!

Bonus : Υπάρχουν Guest εμφανίσεις από κανονικούς νικητές της Eurovision, όπως πχ ο Αλεξάντερ Ρίμπακ.

Η ιστορία των Fire Saga – Να την δω;

Αν είσαι φαν της Eurovision, δεν το συζητάμε. Και να μην είσαι όμως, περνάει ευχάριστα η ώρα. Γενικά, ήταν πολύ σημαντικό ότι αντιμετωπίζει με σεβασμό τον διαγωνισμό και δεν είναι μία παρωδία. Το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι να κυνηγάς τα όνειρά σου και όχι να διακωμωδήσει συγκεκριμένες καταστάσεις. Επίσης, έχει γίνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά όσον αφορά τα τραγούδια και τα χορευτικά που παρουσιάζονται, τα οποία είναι ακριβώς στο ύφος της Eurovision. Τέλος, η ιστορία των fire saga έχει αρκετές καλές ατάκες και στιγμές γέλιου και ενώ η διάρκεια είναι σχετικά μεγάλη για κωμωδία, δεν κουράζει τον θεατή.

[title text=”Διαβάστε ακόμα…”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”572014″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”572026″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]

[/row]
[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”564896″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”571980″ show_date=”false” comments=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]

[/row]