Τρελός για σένα – Ισπανική ταινία Netflix

Τρελός για σένα – Ισπανική ταινία Netflix

Το τρελός για σένα αποτέλεσε μία ευχάριστη έκπληξη! Μία ταινία που ξεκινάς να την δεις για να γελάσεις. Και όχι μόνο το καταφέρνει αλλά παράλληλα σε βάζει να δεις κάποια πράγματα και από μία διαφορετική – πολύ ενδιαφέρουσα – πλευρά.

Υπόθεση

Η Κάρλα γνωρίζει τον Άντρι σε ένα μπαρ και αμέσως τον προκαλει να περάσουν μία ξέφρενη βραδιά με τρέλες, σεξ και…χωρίς δεσμεύσεις. Ο Άντρι όμως ερωτεύεται κεραυνοβόλα και την επόμενη μέρα θα την αναζητήσει. Γρήγορα θα ανακαλύψει ότι για να την προσεγγίσει πρέπει να γίνει τρόφιμος μίας ψυχιατρικής κλινικής. Εκεί μένει η Κάρλα για να βοηθήσει τον εαυτό της να ξεπεράσει το πρόβλημα που έχει με τις ακραίες αλλαγές στην ψυχολογία της. Εκεί μέσα υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι με διάφορα προβλήματα. Συμβαίνουν αστείες καταστάσεις που όμως προκαλούν εκτός από γέλιο και συγκίνηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άντρι δουλεύει ως αρθρογράφος σε μία ιστοσελίδα όπου κατά κύριο λόγο γράφει άρθρα…χαμηλού επιπέδου που όμως φέρνουν χιλιάδες κλικ. Η εμπειρία του μέσα στην κλινική θα τον κάνει να δει και αυτός τα πράγματα από μία διαφορετική γωνία, σίγουρα πιο υπεύθυνη.

Τρελός για σένα – Να το δω;

Ναι. Είναι κρυμμένο διαμάντι αυτή η ταινία! Είναι γνωστή η συμπάθεια μας στον ισπανικό κινηματογράφο (έχουμε προτείνει εξάλλου ταινίες όπως το “Πρέπει να μιλήσουμε“, “Η οφθαλμαπάτη“, “Το δέντρο του αίματος“, “Έχω ακόμα το κλειδί“, “Ο αόρατος επισκέπτης” κ.α.). Το “Τρελός για σένα” είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες και την προτείνουμε για να περάσετε περίπου 2 ώρες ευχάριστες αλλά και συγκινητικές…