Πρέπει να μιλήσουμε

[ux_image id=”13209″]

[gap height=”35px”]

Ισπανική κωμωδία που πετύχαμε στο Netflix και αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη. Ωραίο σενάριο, πολύ καλές ερμηνείες και θα περάσετε 1,5 ώρα γεμάτη γέλιο.

ΣΕΝΑΡΙΟ

Ο Χόρχε είναι παντρεμένος με τη Νούρια. Όμως, οι οικονομικές συμβουλές που δίνει τόσο σε εκείνη όσο και στους γονείς της, τους καταστρέφουν οικονομικά. Οι γονείς της χωρίζουν και εκείνη βρίσκει νέο σύντροφο. Δεν μοιάζει και πολύ με κωμωδία η περιγραφή αλλά…αυτά συμβαίνουν στα πρώτα 5 λεπτά της ταινίας. Στο σήμερα, η Νούρια δέχεται πρόταση γάμου από το νέο της σύντροφο αλλά για να μπορεί να προχωρήσει πρέπει να της δώσει το διαζύγιο ο ευαίσθητος – και ακόμα ερωτευμένος μαζί της – Χόρχε. Τον καλεί στο τηλέφωνο λοιπόν και του λέει την ατάκα…”Πρέπει να μιλήσουμε”, η οποία σύμφωνα με τον πρωταγωνιστή μας, ποτέ δεν λέγεται για καλό σκοπό. Θα το πάρει βαριά και θα έχει ένα ατύχημα, το οποίο η Νούρια θα εκλάβει σαν απόπειρα αυτοκτονίας και θα προσπαθήσει να τον πείσει πως δεν ευθύνεται για κάτι και ότι όλα κυλάνε κανονικά για την ίδια και τους γονείς της. Από αυτό το σημείο και μετά, συμβαίνουν γεγονότα που βγάζουν πολύ γέλιο.

ΣΧΟΛΙΟ

Πέρα από τους δύο πρωταγωνιστές, έχουν πολύ πλάκα οι χαρακτήρες του πεθερού και του νυν συγκάτοικου(και πρώην συνεργάτη) του Χόρχε. Τους ηθοποιούς δεν θα τους ξέρετε αν δεν έχετε ασχοληθεί ξανά με ισπανικό κινηματογράφο αλλά…ίσως ήρθε η ώρα να τους μάθετε. Τόσο ο Hugo Silva όσο και η πανέμορφη Michelle Jenner είναι εξαιρετικοί και έχουν συμμετάσχει και σε άλλες πολύ καλές παραγωγές. Αναμφίβολα, είναι μία αισθηματική κωμωδία που μας έκανε πολύ καλή εντύπωση αν και το γοριλάκι δεν τρελένεται συνήθως για το συγκεκριμένο είδος… 🙂

Αν θες να στηρίξεις το γοριλάκι(και παράλληλα να φας), μπορείς να παραγγείλεις πίτσα Domino’s πατώντας ΕΔΩ

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_sidebar id=”ad-wow”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_sidebar id=”quote-5″]

[/col]

[/row]