Ο ψυχίατρος της διπλανής πόρτας – Σειρά 8 επεισοδίων Apple TV

Ο ψυχίατρος της διπλανής πόρτας – Σειρά 8 επεισοδίων Apple TV

Βασισμένη σε αληθινή ιστορία, με εξαιρετικούς πρωταγωνιστές, “Ο ψυχίατρος της διπλανής πόρτας” είναι μία σειρά που μας κέρδισε από το πρώτο επεισόδιο. Ότι δείτε σε αυτή την σειρά, βασίστηκε σε ένα σενάριο και δεν ανταποκρίνονται στα πραγματικά γεγονότα προφανώς. Όμως το γεγονός ότι υπήρξε ένας άνθρωπος που εκμεταλεύτηκε συνανθρώπους του κατά αυτό τον τρόπο είναι συνταρακτικό.

Σενάριο 

Ο Will Ferrel (βλ. Η ιστορία των Fire Saga) υποδύεται τον Marty. Ο Marty είναι ένας καλοκάγαθος άνθρωπος που έχει αναλάβει την επιχείρηση των γονιών του μετά τον θάνατό τους. Ο υπερβολικά πράος χαρακτήρας του δεν τον βοηθά να ανταποκριθεί σε ορισμένες διαδικασίες. Η αδερφή του (Kathryn Hahn), του προτείνει να επισκεφτεί έναν ψυχολόγο. Αυτό όμως θα το μετανιώσει… O Dr. Ike (Paul Rudd, γνωστός μεταξύ άλλων και από τον ρόλο του σαν σύντροφος της Φοίβης στα φιλαράκια) δεν έχει σκοπό να βοηθήσει τον Marty αλλά να τον εκμεταλευτεί. Διακρίνοντας από την αρχή τον ευάλωτο χαρακτήρα του, θα μπει στην ζωή του, θα τον κάνει να κόψει επαφές με τους δικούς του και θα φτάσει να εκμεταλεύεται την περιουσία του σε ακραίο βαθμό. Από την πρώτη σκηνή βέβαια γίνεται αντιληπτό ότι κάποια στιγμή ο Marty θα τα καταλάβει όλα και θα αντιδράσει. Η σειρά όμως καλλιεργεί τεράστια αγωνία στον θεατή για να δει πως θα ολοκληρωθεί όλο αυτό. Αυτή είναι όμως και η μεγάλη της επιτυχία.

Να την δω;

Ναι! “Ο ψυχίατρος της διπλανής πόρτας είναι μία εξαιρετική σειρά! Κάθε ένα από τα 8 επεισόδια διαρκεί από 40 εώς 50 λεπτά. Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές κατά την διάρκειά της, μπορεί να αισθανθείτε θυμό για τον Dr. Ike αλλά και για τον Marty που είναι στον κόσμο του. Θα περιμένετε όμως να δείτε την αντίδραση του Marty όταν πλέον…ξυπνήσει! Άραγε, θα είναι πολύ αργά για εκείνον;