Σημάδια – Πολωνική σειρά

Σημάδια – Πολωνική σειρά

Είναι μερικές σειρές που πραγματικά δεν μπορείς να συμπαθήσεις ιδιαίτερα κανέναν από τους πρωταγωνιστές. Παρόλα αυτά όμως, σε τραβάνε να τις δεις ως το τέλος. Δεν ξέρω πως το καταφέρνουν αλλά…έτσι γίνεται και στα Σημάδια, τη νέα πολωνική σειρά του Netflix.

[ux_image id=”606764″ margin=”0px 0px 30px 0px”]

Υπόθεση

Σε μία μικρή και φαινομενικά ήρεμη πόλη της Πολωνίας, γίνεται ένα έγκλημα το οποίο θυμίζει την δολοφονία μίας νεαρής κοπέλας 10 χρόνια νωρίτερα. Ο νέος αρχηγός, ο οποίος ονομάζεται…Τρέλα (no comments) αναλαμβάνει την εξιχνίαση της δολοφονίας. Καλείται να αντιμετωπίσει όμως περίεργες συμπεριφορές. Ο δήμαρχος θέλει να εκμεταλευτεί ένα ορυχείο σε συνεργασία με έναν επιχειρηματία-απατεώνα, οι θρήσκοι κάτοικοι φαίνεται σαν κάτι να κρύβουν, η νεολαία πάει κατά διαόλου. Γενικά, τίποτα δεν λειτουργεί σωστά και όλα αυτά με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι συνδέονται με την δολοφονία.

Να την δω;

Δεν είναι ότι καλύτερο αλλά βλέπεται. Αν δεν έχετε δει το Broadchurch που καταπιάνεται και αυτό με έναν φόνο σε μικρή πόλη, τότε χίλιες φορές να δείτε αυτό παρά τα Σημάδια. Στα θετικά, τα τοπία που έδειχνε.  Σε γενικές γραμμές, φαίνεται πως αδίκησε τον εαυτό της αυτή η σειρά. Η ίδια υπόθεση θα μπορούσε να είχε παρουσιαστεί καλύτερα.

[title text=”Διαβάστε ακόμα…”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″][/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”572035″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]

[/row]
[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”572026″ show_date=”false” comments=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”590774″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]

[/row]