Άκοπο διαμάντι

Άκοπο διαμάντι

Ή αλλιώς ο Adam Sandler όπως δεν το έχετε ξαναδεί. Το άκοπο διαμάντι είναι μία δίωρη ταινία στην οποία σίγουρα θα…αγχωθείτε. Θα καταφέρει άραγε ο πρωταγωνιστής να τα βγάλει πέρα; Πόσοι λάθος χειρισμοί μπορούν να γίνουν σε διάρκεια μίας εβδομάδας;

[ux_image id=”550602″]

 

Υπόθεση

Ο Χάουαρντ Ράτνερ είναι ένας κοσμηματοπώλης ο οποίος :
  • έχει ερωμένη
  • είναι πολυλογάς και συνήθως μιλάει όταν δεν πρέπει και λέει πράγματα που δεν πρέπει
  • έχει μία γυναίκα που τον απεχθάνεται
  • χρωστάει σε όποιον αναπνέει
  • είναι άρρωστος τζογαδόρος

Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω δημιουργεί προβλήματα τα οποία πληθαίνουν αντί να μειώνονται. Στα χέρια του φτάνει ένα άκοπο διαμάντι από την Αφρική. Εκείνη την ώρα στο μαγαζί βρίσκεται ο γνωστός μπασκετμπολίστας Κέβιν Γκαρνέτ, ο οποίος και θέλει το διαμάντι για να του φέρει τύχη στον βραδινό αγώνα. Οι λανθασμένες αποφάσεις διαδέχονται η μία την άλλη και όλες έχουν ένα κοινό. Πάντα ο Χάουαρντ προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα μέσω του τζόγου. 

Γιατί να την δείτε

Ο Άνταμ Σάντλερ έχει βαλθεί να αλλάξει γνώμη στους επικριτές του με αυτό τον ρόλο του άρρωστου τζογαδόρου. Μετά την συμπαθητική ταινία με την Τζένιφερ Άνιστον (διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ), πρωταγωνιστεί σε μία ακόμα καλύτερη ταινία. Οι φίλοι του μπάσκετ, και του NBA ειδικότερα, έχουν έναν ακόμα λόγο να την δουν καθώς ο Κέβιν Γκαρνέτ υποδύεται τον εαυτό του το έτος 2009.

Για περισσότερες ταινίες πατήστε ΕΔΩ.

Για περισσότερες σειρές, πατήστε ΕΔΩ.

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_sidebar id=”quote-5″]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_sidebar id=”quote-1″]

[/col]

[/row]