Πρόσκληση για φόνο – Murder Mystery

Πρόσκληση για φόνο – Murder Mystery

 

Αν θέλετε να περάσετε χαλαρά την ώρα σας, βλέποντας μία ταινία με λίγο απ’όλα (χιούμορ, δράση κ.α.) τότε το Πρόσκληση για φόνο είναι μια χαρά. Αν ψάχνετε κάτι πιο ψαγμένο, τότε απλά σταματήστε να διαβάζετε το άρθρο και περιηγηθείτε στις υπόλοιπες κατηγορίες της ιστοσελίδας μας (σειρές εδώ, ταινίες εδώ).

ΥΠΟΘΕΣΗ

Η Τζένιφερ Άνιστον υποδύεται μία κομμώτρια που είναι παντρεμένη με τον Άνταμ Σάντλερ (αστυνομικός). Μετά από 15 χρόνια γάμου και λόγω κάποιων συγκυριών, θα αποφασίσουν να κάνουν το γαμήλιο ταξίδι τους στην Ευρώπη. Ένα ταξίδι που τόσα χρόνια αποτελούσε μία ανεκπλήρωτη υπόσχεση. Στο αεροπλάνο όμως, θα γνωριστούν με έναν γοητευτικό και συνάμα μυστηριώδη πλούσιο άντρα(Luke Evans), ο οποίος θα τους προσκαλέσει στο υπερπολυτελές σκάφος του. Εκεί, δεν θα γίνουν απλά μάρτυρες 2 φόνων, αλλά θα βρεθούν και κατηγορούμενοι. Έτσι, θα βρεθούν να ψάχνουν οι ίδιοι τους πραγματικούς δολοφόνους.  Όπως φαντάζεστε, διάφορα ευτράπελα θα λάβουν χώρα κατά την διάρκεια των ερευνών τους.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ

Ο Άνταμ Σάντλερ δεν ξεπερνάει τα όρια με το χιούμορ του σε αυτή την ταινία. Η Τζένιφερ Άνιστον είναι – και θα είναι – μία συμπάθεια μας. Το σενάριο δεν είναι για όσκαρ αλλά έχει τον χαβαλέ του. Ε, αν είστε σε χαλαρό mood και θέλετε να περάσετε την ώρα σας με μία χιουμοριστική ταινία δράσης, το “πρόσκληση για φόνο” είναι μία αρκετά καλή επιλογή.

[title text=”Διαβάστε ακόμα…”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”678056″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”769833″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]

[/row]
[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”21882″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”21606″ show_date=”false” comments=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]

[/row]