Τα κορίτσια που χάθηκαν

Τα κορίτσια που χάθηκαν

Έχουμε και λέμε…αληθινή ιστορία, σπουδαίοι ηθοποιοί, υποψήφια για όσκαρ σκηνοθέτιδα. Περιμέναμε μία -αν μη τι άλλο- καλή ταινία! Και σίγουρα, “τα κορίτσια που χάθηκαν” δεν διέψευσαν τις προσδοκίες μας.

[ux_image id=”560511″]

 

Υπόθεση

Η Σάναν είναι η κόρη της Μέρι Γκίλμπερτ (την οποία υποδύεται η επίσης υποψήφια για Όσκαρ Έιμι Ράιαν). Η Μέρι την περιμένει για φαγητό μαζί με τις 2 αδελφές της αλλά ποτέ δεν έρχεται. Ξεκινάει να ψάχνει την κόρη της αλλά έχει να αντιμετωπίσει την αδράνεια της αστυνομίας. Ερευνά στη φυλασσόμενη κοινότητα του Λονγκ Άιλαντ αλλά οι αρχές περισσότερο της βάζουν εμπόδια παρά την βοηθούν. Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η κόρη της εργαζόταν σαν πόρνη. Το θέμα είναι πως έρχονται στο φως πάνω από δέκα φόνοι ιερόδουλων στην περιοχή.

Γιατί να την δείτε – Μήνυμα

Προσωπικά μου αρέσει όταν μία ταινία περνάει ένα μήνυμα που δεν βλέπουμε συχνά. Τα κορίτσια που χάθηκαν το κάνουν αυτό. Δεν μπορεί να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση ανάλογα με το επάγγελμα ή την ιδιότητα του καθενός που εξαφανίζεται ή δολοφονείται ή κακοποιείται ή οτιδήποτε άλλο. Η Σάναν ήταν πόρνη. Παράλληλα όμως, ήταν κόρη μίας γυναικάς και αδερφή 2 κοριτσιών που την αποκαλούσαν ντίβα. Δεν είναι ταινία που θα σας κάνει να γελάσετε. Είναι όμως καλογυρισμένη, έχει πολύ καλές ερμηνείες και μία δυνατή ιστορία. Οπότε, αξίζει να την προσθέσετε στην λίστα σας.

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”normal” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ posts=”2″ image_height=”56.25%”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”normal” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”683137,572026″ image_height=”56.25%”]

[/col]

[/row]