Χαμένη σφαίρα : Γαλλική ταινία Netflix

Χαμένη σφαίρα : Γαλλική ταινία Netflix

Η χαμένη σφαίρα (Balle Perdue) είναι η νέα γαλλική ταινία δράσης του Netflix η οποία δικαιολογημένα βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του κοινού! Η διάρκεια της είναι περίπου 1,5 ώρα και είναι γεμάτη αγωνία αν θα αποδοθεί δικαιοσύνη!

[ux_image id=”572015″]

 

Χαμένη σφαίρα : Υπόθεση

Ο Λίνο είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος μηχανικός αυτοκινήτων. Για κάποιο λόγο όμως αποφασίζει να σπάσει ένα κοσμηματοπωλείο με το αυτοκίνητό του και έτσι καταλήγει στην φυλακή. Εκεί θα τον προσεγγίσει ένας έντιμος αστυνομικός, ο οποίος τον θέλει στην ομάδα του για να βοηθήσει με τα αυτοκίνητα. Η συγκεκριμένη ομάδα έχει καθήκον να καταπολεμήσει τους εμπόρους ναρκωτικών. Γρήγορα θα δημιουργηθεί μία φιλική σχέση ανάμεσά τους. Λίγο πριν αποφυλακιστεί όμως, τα πράγματα θα πάρουν πολύ περίεργη τροπή καθώς διεφθαρμένοι αστυνομικοί που βρίσκονται μέσα στην ομάδα θα του δημιουργήσουν μπελάδες. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα για να μην κάνουμε spoilers. Από αυτό το σημείο και μετά αρχίζει ένα ανθρωποκυνηγητό με πολύ δράση και αγωνία. Ο Λίνο θα κατηγορηθεί και θα προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητα του ψάχνοντας μία…χαμένη σφαίρα.

Να την δω;

Ναι! Έχει πολύ καλογυρισμένες σκηνές δράσης και πολύ καλή πλοκή. Δεν κάνει κοιλιά σε κανένα σημείο και περνάει εύκολα μιάμιση ώρα. Η υπόθεση δεν έχει κενά, σε βάζει γρήγορα στο κλίμα και δεν χρονοτριβεί σε ανούσιους διαλόγους. Τέλος, οι σκηνές με τα αυτοκίνητα είναι σίγουρα εντυπωσιακές και δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από ταινίες του Hollywood. Οπότε μην το σκέφτεστε, προσθέστε άμεσα στην λίστα σας την χαμένη σφαίρα!

Για περισσότερες ταινίες, πατήστε ΕΔΩ.
Για περισσότερες σειρές, πατήστε ΕΔΩ.

[title text=”Διαβάστε ακόμα…”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”564896″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”572026″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]

[/row]
[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”571980″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”560553″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]

[/row]