Όταν φεύγουν τα σύννεφα

Συγγραφέας: Άννα Γαλανού
Εκδόσεις: Διόπτρα
Ημερομηνία έκδοσης: 06/06/2018
Αριθμός σελίδων: 552
Χώρα προέλευσης: Ελλάδα

Χριστίνα και Αλέξης. Εκείνη, πασίγνωστη τηλεπαρουσιάστρια, εκείνος, πλούσιος επιχειρηματίας. Η ευτυχία αποτελεί κενό γράμμα στη σχέση τους και οι διαδρομές τους ακολουθούν διαφορετικές κατευθύνσεις. Ένα ζευγάρι με πολλά μυστικά. Καθένας τους κουβαλά το δικό του σκοτεινό παρελθόν. Αρκεί μια στροφή της μοίρας για να τους φέρει αντιμέτωπους με το πεπρωμένο τους. 
Κώστας. Τρυφερός, ρομαντικός και βαθιά ερωτευμένος με τη Χριστίνα. Ένας από επιλογή μοναχικός άνθρωπος με μεγάλες ευαισθησίες, που ψάχνει την αληθινή αγάπη. Ένας άντρας που οι περιστασιακοί έρωτες δεν τον αφορούν. 
Ελίνα. Η γυναίκα που κάνει τη μεγάλη ανατροπή στην πλοκή της ιστορίας. Όταν εμφανίζεται στο προσκήνιο, όλα αλλάζουν αμέσως. 
Φανή. Η μητέρα της Χριστίνας και λυδία λίθος της ιστορίας.

Άραγε κάποια πράγματα έρχονται τυχαία στη ζωή μας ή μια ανώτερη δύναμη τα φέρνει στον δρόμο μας; Μπορεί το πεπρωμένο να κινεί τα νήματα του σύμπαντος, να καθοδηγεί τις ζωές μας και να χαράζει το μέλλον μας; Πόσο δύσκολο είναι να του ξεφύγει κανείς; Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος όταν διεκδικεί την αληθινή αγάπη; 

Οι πέντε ήρωες του βιβλίου ακολουθούν μονοπάτια που ποτέ δεν είχαν φανταστεί. Όλοι γράφουν τις ιστορίες τους, σε πρώτο πλάνο, Όταν Φεύγουν τα Σύννεφα.

Το γοριλάκι σχολιάζει…

Η κ. Άννα Γαλανού φαίνεται πως έχει σχεδιάσει με μεγάλη προσοχή τους 5 πρωταγωνιστές του βιβλίου της. Ξεχωριστές προσωπικότητες που συνθέτουν ένα πολύ ενδιαφέρον παζλ. Καταφέρνει να δημιουργήσει μία αγωνία στον αναγνώστη για την κατάληξη του καθενός ξεχωριστά. Καλογραμμένο, συστήνεται ανεπιφύλακτα.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση