Η τίγρη που θέλησε να γίνει ακροβάτης

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”318″]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

Συγγραφέας: Susanna Tamaro
Μεταφραστής: Μαρία Οικονομίδου
Εκδόσεις: Διόπτρα
Ημερομηνία έκδοσης: 25/04/2018
Αριθμός σελίδων: 232
Χώρα προέλευσης: Ιταλία

Η Μικρή Τίγρη δεν είναι σαν τις άλλες τίγρεις: δεν της αρκεί να περνάει μόνη της τον καιρό της και να περιπλανιέται στα χιονισμένα δάση της Σιβηρίας κυνηγώντας, αντίθετα προτιμά να στοχάζεται για την πορεία του κόσμου. 
Μια μέρα, λαχταρώντας να βρει τη δική της θέση μέσα σ’ αυτόν, ξεκινά ένα ιδιαίτερο ταξίδι για να ανακαλύψει το μυστικό της ζωής και να συναντήσει τα πλάσματα για τα οποία έχει ακούσει τα περισσότερα: τους ανθρώπους. 

Η Τίγρη που Θέλησε να Γίνει Ακροβάτης, μια συγκινητική ιστορία γενναιότητας και κουράγιου, είναι ένας ύμνος στη δύναμη της φιλίας και μια μαρτυρία του θάρρους που χρειάζεται για να είμαστε πιστοί στον εαυτό μας. 

Μια αλληγορία γεμάτη φως, λυρισμό, αγάπη, τρυφερότητα, πάθος για τη ζωή. Μια ωδή στην καρδιά του ανθρώπου.

[/col]
[col span__sm=”12″ padding=”20px 25px 20px 25px” align=”center” bg_color=”rgb(95, 68, 99)” color=”light” animate=”fadeInUp”]

Το γοριλάκι σχολιάζει…

Ωραίο βιβλίο. Όταν το διάβαζα μου ερχόταν συνέχεια στο νου ένα Κρητικό τραγούδι, το “Έχω μια τίγρη μέσα μου”. Ένα αλληγορικό βιβλίο που θα μας θυμίσει τα όνειρα που κάναμε όταν ήμαστε παιδιά. Αξίζει να το διαβάσετε.

[button text=”ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΕΔΩ” color=”secondary” style=”shade” radius=”5″ depth=”3″ depth_hover=”5″ link=”http://go.linkwi.se/z/11670-0/CD19092/?lnkurl=https%3A%2F%2Fwww.dioptra.gr%2FVivlio%2F950%2F711%2FI-tigri-pou-thelise-na-ginei-akrovatis%2F” target=”_blank”]

[/col]

[/row]