Ιστορία γάμου – Ταινία Netflix

Ιστορία γάμου

Ανταμ Ντράιβερ και Σκάρλετ Τζοχάνσον ζουν την δική τους ιστορία γάμου στην ταινία του Νόα Μπόμπακ (σενάριο και σκηνοθεσία). Μία ιστορία στην οποία υπάρχουν λάθη αλλά και πολύ αγάπη και από τους δύο. Μία ιστορία που αξίζει να δείτε.

[ux_image id=”392006″]

Υπόθεση

Η “Ιστορία γάμου” ξεκινάει με τους 2 πρωταγωνιστές να αφηγούνται τι είναι αυτό που αγαπούν στον άλλο. Αυτή η καταγραφή των θετικών στοιχείων όμως του καθενός, δεν είναι τίποτα άλλο από μία απέλπιδα προσπάθεια να σωθεί ο γάμος τους με την βοήθεια ενός ειδικού συμβούλου. Η προσπάθεια αυτή δυστυχώς θα πέσει στο κενό. Ο Τσάρλι (Άνταμ Ντράιβερ) είναι ένας σκηνοθέτης σε θέατρα της Νέας Υόρκης. Η Νικόλ(Σκάρλετ Γιόχανσον) είχε φύγει από το Λος Άντζελες και εργαζόταν σαν ηθοποιός στα έργα που ανέβαζε ο Τσάρλι. Μετά το διαζύγιο, η Νικόλ θα ξαναγυρίσει στο Λος Άντζελες για να πρωταγωνιστήσει σε μία τηλεοπτική σειρά. Ενώ είχαν συμφωνήσει σε ένα πολιτισμένο διαζύγιο τα πράγματα θα αρχίσουν να πέρνουν άσχημη τροπή και αυτό είναι κάτι που έχει αρνητικές επιπτώσεις στον γιο τους.

Η ταινία – αν και διαρκεί πάνω από 2 ώρες – δεν κουράζει τον θεατή. Σίγουρα έχουν γίνει λάθη και από τις δύο πλευρές αλλά υπάρχει αγάπη και αλληλοσεβασμός, όσο και αν δοκιμάζεται. Αυτό κάνει τον θεατή να αγωνιά ως το τέλος για το αν θα τα βρουν τελικά οι πρωταγωνιστές της ιστορίας. Οι ερμηνείες είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές.

Ηθικά διδάγματα

Η ιστορία γάμου είναι μία ταινία η οποία περνά πολλαπλά μηνύματα. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι πως ειδικά από την στιγμή που υπάρχει ένα παιδί, πρέπει ένα πιθανό διαζύγιο να έρχεται με πολιτισμένο τρόπο. Οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να “βάζουν νερό στο κρασί τους” γιατί όσα λάθη και αν έχει κάνει η άλλη πλευρά, στο τέλος την πληρώνουν τα παιδιά, τα οποία δεν φταίνε. Δεύτερον, οι τρίτοι τις περισσότερες φορές δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για το τι γίνεται μέσα σε μία σχέση για αυτό και είναι καλό να μένουν εκτός αυτής. Τρίτον, τονίζεται η σημασία της συζήτησης μέσα σε μία σχέση καθώς μόνο έτσι μπορεί να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις. Παρεξηγήσεις οι οποίες αργότερα, κατά την διάρκεια ενός καυγά μπορεί να οδηγήσουν σε χειρότερες κουβέντες και καταστάσεις.

Εν κατακλείδι, η ιστορία γάμου είναι ταινιάρα. Δείτε την! 🙂

Για περισσότερες προτάσεις ταινιών πατήστε ΕΔΩ.

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_sidebar id=”quote-5″]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_sidebar id=”ad-16″]

[/col]

[/row]