Ταϊλερ Ρέικ : Η φυγάδευση

Ταϊλερ Ρέικ : Η φυγάδευση

Η νέα ταινία του Netflix είναι αρκετά καλή για το είδος της. Μην περιμένετε βαθιά κρυμμένα νοήματα. Το Ταϊλερ Ρέικ : Η φυγάδευση είναι μία ταινία με… δράση, δράση και πάλι δράση! Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ειδικά αν γίνεται με τον τρόπο που γίνεται στην συγκεκριμένη ταινία.

 

Υπόθεση

Ο ναρκοβαρόνος του Μπαγκλαντές απαγάγει τον γιο (ονόματι Όβι) του ναρκοβαρόνου της Ινδίας, ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή. Ο Chris Hemsworth (ναι, ο Thor) ζει απόμακρος και πληγωμένος από τον χαμό του γιου του. Δουλεύει σαν μισθοφόρος για να βγάζει τα προς το ζην. Η επόμενη αποστολή του όπως καταλαβαίνεται είναι ο μικρός Όβι. Ο ναρκοβαρόνος όμως που τον έχει απαγάγει είναι κάτι σαν …κράτος εν κράτει στην περιοχή του και η φυγάδευση δεν είναι καθόλου εύκολη. Το πλάνο θα πάει πολύ άσχημα όταν θα υπάρξουν επιπλοκές. Ο Τάιλερ Ρέικ δένεται με τον μικρό και είναι αποφασισμένος να θυσιαστεί για να τον φυγαδεύσει. Ο πιτσιρικάς είναι καλό παιδί και αναπτύσσεται μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους. Έχει ενδιαφέρον αυτή η σχέση σε αυτές τις συνθήκες και με το παρελθόν του Τάιλερ.

Να την δω;

Αν σας αρέσουν ταινίες δράσης, ναι. Έχει καλά στοιχεία που ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Ο πρωταγωνιστής υποστηρίζει πολύ καλά τον ρόλο του. Στο μυαλό μου ήρθε πως ο χαρακτήρας του Τάιλερ Ρέικ μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σαν Τζέησον Μπορν αναλαμβάνοντας διάφορες αποστολές σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Για περισσότερες ταινίες, πατήστε ΕΔΩ.
Για περισσότερες σειρές, πατήστε ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμα...