Ταϊλερ Ρέικ : Η φυγάδευση

Ταϊλερ Ρέικ : Η φυγάδευση

Η νέα ταινία του Netflix είναι αρκετά καλή για το είδος της. Μην περιμένετε βαθιά κρυμμένα νοήματα. Το Ταϊλερ Ρέικ : Η φυγάδευση είναι μία ταινία με… δράση, δράση και πάλι δράση! Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Ειδικά αν γίνεται με τον τρόπο που γίνεται στην συγκεκριμένη ταινία.

 

Υπόθεση

Ο ναρκοβαρόνος του Μπαγκλαντές απαγάγει τον γιο (ονόματι Όβι) του ναρκοβαρόνου της Ινδίας, ο οποίος βρίσκεται στην φυλακή. Ο Chris Hemsworth (ναι, ο Thor) ζει απόμακρος και πληγωμένος από τον χαμό του γιου του. Δουλεύει σαν μισθοφόρος για να βγάζει τα προς το ζην. Η επόμενη αποστολή του όπως καταλαβαίνεται είναι ο μικρός Όβι. Ο ναρκοβαρόνος όμως που τον έχει απαγάγει είναι κάτι σαν …κράτος εν κράτει στην περιοχή του και η φυγάδευση δεν είναι καθόλου εύκολη. Το πλάνο θα πάει πολύ άσχημα όταν θα υπάρξουν επιπλοκές. Ο Τάιλερ Ρέικ δένεται με τον μικρό και είναι αποφασισμένος να θυσιαστεί για να τον φυγαδεύσει. Ο πιτσιρικάς είναι καλό παιδί και αναπτύσσεται μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους. Έχει ενδιαφέρον αυτή η σχέση σε αυτές τις συνθήκες και με το παρελθόν του Τάιλερ.

Να την δω;

Αν σας αρέσουν ταινίες δράσης, ναι. Έχει καλά στοιχεία που ανεβάζουν την αδρεναλίνη. Ο πρωταγωνιστής υποστηρίζει πολύ καλά τον ρόλο του. Στο μυαλό μου ήρθε πως ο χαρακτήρας του Τάιλερ Ρέικ μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σαν Τζέησον Μπορν αναλαμβάνοντας διάφορες αποστολές σε διάφορα μέρη του κόσμου.

Για περισσότερες ταινίες, πατήστε ΕΔΩ.
Για περισσότερες σειρές, πατήστε ΕΔΩ.