Η δίκη – Netflix

Η δίκη – Σειρά Netflix

Η δίκη είναι μία ιταλική σειρά 8 επεισοδίων διάρκειας περίπου 50 λεπτά το καθένα. Αν σας αρέσουν σειρές μυστηρίου που εκτυλίσσονται στις δικαστικές αίθουσες, αξίζει να την δείτε.

[ux_image id=”564694″]

Υπόθεση

Μία δεκαεφτάχρονη, η Αντζέλικα, βρίσκεται άγρια δολοφονημένη σε ένα κανάλι. Η εισαγγελέας Elena Guerra αναλαμβάνει την υπόθεση και αφήνει πίσω σημαντικές στιγμές της προσωπικής της ζωής όταν συνειδητοποιεί ότι έχει σχέση με το θύμα. Σύντομα, ο πρώτος ύποπτος θα αυτοκτονήσει και έτσι όλες οι υποψίες θα πέσουν στην Λίντα Μονάκο. Μία ισχυρή γυναίκα η οποία είχε κίνητρο για αυτή την δολοφονία. Εκείνη επιμένει για την αθωότητά της, την οποία θα πρέπει να αποδείξει στο δικαστήριο. Την υπεράσπισή της αναλαμβάνει ένας γοητευτικός δικηγόρος, ο Ρουτζέρο Μπαρόνε, ο οποίος δείχνει ότι ίσως και να τρέφει κάποια αισθήματα για αυτή. Από το δεύτερο επεισόδιο κιόλας, τα γεγονότα θα εκτυλίσσονται στην αίθουσα του δικαστηρίου κατά κύριο λόγο. Η δίκη ξεκινάει και οι αποκαλύψεις θα είναι πολλές και αναπάντεχες.

Να την δω;

Η δίκη σίγουρα έχει κάποια κενά αλλά δεν είναι κακή σειρά. Έχει πολλές ανατροπές τις οποίες θα βιώσετε από το πρώτο επεισόδιο κιόλας. Κρατάει σε αγωνία τον θεατή και τον βάζει στην διαδικασία να βρει τον δολοφόνο και το κίνητρό του. Η μουσική στο background είναι συμπαθητική και οι ερμηνείες έχουν καλά στοιχεία. Δεν θα μπορούσα να την συγκρίνω για παράδειγμα με την δίκη του O.J. Simpson αλλά είναι κάτι παρόμοιο καθώς ασχολείται ουσιαστικά με την εξιχνίαση ενός εγκλήματος μέσα στα δικαστήρια. Αξίζει να προστεθεί στην λίστα σας.

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”564896″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”571980″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]

[/row]
[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”563055″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”513760″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]

[/row]