Βρώμικος Τζον : Μπέτι Μπρόντερικ

Βρώμικος Τζον : Μπέτι Μπρόντερικ

Όταν είχαμε δει την πρώτη σεζόν του Βρώμικου Τζον, η οποία βασιζόταν στην αληθινή ιστορία του Τζόν Μίχαν, μας είχε μείνει μία πίκρα γιατί λογικά δεν γινόταν να υπάρχει δεύτερη σεζόν. Προφανώς όμως, οι υπεύθυνοι είδαν την επιτυχία της σειράς και αποφάσισαν να γυρίσουν και δεύτερη αληθινή ιστορία υπό τον τίτλο βρώμικος Τζον. Η ιστορία που επέλεξαν αφορά την Μπέτι Μπρόντερικ, μία υπόθεση που δίχασε την κοινή γνώμη των ΗΠΑ.

[ux_image id=”605879″ margin=”0px 0px 30px 0px”]

Υπόθεση

Δεν είναι spoiler να πούμε ότι η Μπέτι σκότωσε τον πρώην σύζυγό της και την επόμενη σύζυγό του. Αυτό γίνεται αντιληπτό γρήγορα και αποκαλύπτεται στο πρώτο κιόλας επεισόδιο. Εκεί θα δούμε ότι διεξάγεται η δίκη για αυτούς τους 2 φόνους. Το θέμα είναι υπό ποιες συνθήκες έφτασε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη. Η σειρά αποτελείται από 8 επεισόδια, τα οποία θα μας δείχνουν παράλληλα τα γεγονότα πριν τον φόνο αλλά και από την αρχή της γνωριμίας της Μπέτι με τον σύζυγό της, όταν ακόμα ήταν φοιτητές. Απέκτησαν 4 παιδιά και έζησαν ευτυχισμένες στιγμές. Όμως, η επιτυχία του Ντάνιελ σαν δικηγόρος και η γνωριμία του με την Λίντα έφεραν την αλλαγή στον χαρακτήρα του. Η Μπέτι δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την κατάσταση (χωρίς να φταίει πάντοτε) και η κατάσταση ξέφυγε οδηγώντας την στην αυτοκαταστροφή της πρώτα και στις δολοφονίες αργότερα. Βέβαια, υπήρξαν και πολλοί που της έδωσαν δίκιο γιατί η συμπεριφορά του Ντάνιελ απέναντι της ήταν πραγματικά τραγική.

Μπέτι Μπρόντερικ : Να την δω;

Ναι, σίγουρα ναι! Είναι πολύ καλογυρισμένη, όλα είναι προσεγμένα. Όλοι οι ηθοποιοί είναι εξαιρετικοί αλλά σίγουρα την παράσταση κλέβει η Amanda Peet, η οποία υποδύεται την Μπέτι Μπρόντερικ εξαιρετικά. Σίγουρα, το Netflix είχε καιρό να βγάλει μία τόσο καλή σειρά οπότε add to list άμεσα!

[title text=”Διαβάστε ακόμα…”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”590774″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”571980″ show_date=”false” comments=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]

[/row]
[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”564896″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”572014″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]

[/row]