Χαμένη – Perdida

Χαμένη – Perdida

Λίγο η αδυναμία στις ισπανικές σειρές και ταινίες που δεν μας έχουν απογοητεύσει, λίγο ότι από την περίληψη έβλεπα έναν άνθρωπο που θα έκανε τα πάντα για αυτούς που αγαπά (άρα μπορεί και να ταυτιστώ μαζί του), με οδήγησαν να δω την σειρά Perdida (Χαμένη) στο Netflix! Και δεν το μετάνιωσα!

[ux_image id=”699243″ margin=”0px 0px 30px 0px”]

Υπόθεση

Ο Ισπανός Αντόνιο Σάντος δείχνει να επιδιώκει την σύλληψή του στο αεροδρόμιο της Μπογκοτά, στην Κολομβία. Στόχος του; Να μπει στην χειρότερη φυλακή της χώρας για να συναντήσει αυτόν που μπορεί να τον βοηθήσει να βρει την κόρη του, η οποία έχει πέσει θύμα απαγωγής πριν 13 χρόνια. Παράλληλα, στην Ισπανία, τον ψάχνει η μητέρα του. Η Κολομβιανή δικηγόρος του (που είναι μπλεγμένη σε 1000 καταστάσεις) θέλει να τον βοηθήσει, μη γνωρίζοντας όμως τους σκοπούς του. Ψάχνει συγγενείς του και τότε βρίσκει την πρώην γυναίκα του, η οποία καταλαβαίνει ότι για να βρίσκεται στην Κολομβία ο Αντόνιο, θα ψάχνει ακόμα την κόρη τους. Από εκείνη την χώρα εξάλλου, είχαν υιοθετήσει την κόρη τους 18 χρόνια πριν…

Τα παραπάνω δεν αποτελούν spoiler ουσιαστικά. Είναι πολύ εισαγωγικά για την όλη ιστορία. Ένα απίστευτο κουβάρι θα ξετυλιχθεί μέχρι το τελευταίο λεπτό του τελευταίου επεισοδίου.

Να την δω;

Ναι! Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον το γεγονός ότι βλέπουμε διαφορετικούς ανθρώπους (από τον πατέρα που είναι ικανός για όλα μέχρι τον αρχιμαφιόζο στην Κολομβία) να προσπαθούν με νύχια και με δόντια για αυτό που αγαπάνε. Μπορεί οι συμπτώσεις να μοιάζουν απίστευτες όσο πλησιάζει στο τέλος η σειρά αλλά κρατάει σίγουρα αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή. Οι Ισπανοί φαίνεται πως είναι master στις υποθέσεις με τεράστιες ανατροπές (για παράδειγμα μου έρχεται στο μυαλό η ταινία Contratiempo).

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”237188″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”605878″ show_date=”false” comments=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]

[/row]
[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”564919″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”590774″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]

[/row]