Προς τη λίμνη

Προς τη λίμνη

Μία πανδημία που χτυπάει τους πνεύμονες και μεταδίδεται πολύ εύκολα (κάτι μου θυμίζει αυτό)…και μία απεγνωσμένη προσπάθεια να κατευθυνθεί μία ολόκληρη ομάδα…προς τη λίμνη για να σωθεί!

[ux_image id=”699249″ margin=”0px 0px 30px 0px”]

Υπόθεση

Σας έχουμε γράψει στο παρελθόν για γαλλικές, ισπανικές, δανικές, βελγικές, ιταλικές σειρές και ταινίες. Ήρθε η ώρα να διαβάσετε και για μία ρώσικη! 🙂 Από τα πρώτα λεπτά βλεπουμε να ξεσπάει στην Μόσχα ένας πολύ επικίνδυνος ιός που οδηγεί στον θάνατο με μαρτυρικό τρόπο. Ο κεντρικός πρωταγωνιστής είναι ο Σεργκέι. Αναλαμβάνει να προστατέψει την πρώην γυναίκα του με τον γιο του, την νυν γυναίκα του με τον θετό της γιο που είναι ένα άτομο με ιδιαίτερες δυνατότητες. Στην “παρέα” τους συμμετέχει ο πατέρας του και ένας…περίεργος γείτονας με την έγκυο συζυγό του και την γοητευτική αλλά επίσης ιδιότροπη κόρη του. Διαφορετικοί χαρακτήρες που ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και στο οποίο θα κληθούν να αντιμετωπίσουν εκτός του ιού και ανθρώπους… που είναι ικανοί για όλα.

Να την δω;

Ναι! Οχτώ επεισόδια διάρκειας περίπου 45 λεπτών το καθένα, γεμάτα ένταση και αγωνία. Μου θύμισε σε κάποιες περιπτώσεις την σειρά Μέσα στη νύχτα ως προς την αγωνία να σωθούν από κάτι που απειλεί ολόκληρη την ανθρωπότητα. Επίσης, πολύ θετικό είναι ότι μέσα σε στιγμές αγωνίας υπάρχουν και στιγμές χιούμορ (να χαμογελάσει λίγο και το χειλάκι μας). Εξάλλου, οι ομοιότητες με την σημερινή κατάσταση δίνουν και ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα γεγονότα.

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”678051″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”683137″ show_date=”false” comments=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]

[/row]
[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”590774″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[blog_posts style=”shade” type=”row” columns=”1″ columns__md=”1″ ids=”571980″ show_date=”false” image_height=”56.25%”]

[/col]

[/row]