Τριπλό σύνορο – Triple Frontier

Τριπλό σύνορο – Triple Frontier : Ταινία δράσης με μεγάλα ονόματα παραγωγής Netflix

[ux_image id=”37571″ margin=”30px 0px 30px 0px”]

Τριπλό σύνορο : Μία φιλόδοξη παραγωγή του Netflix με πρωταγωνιστές τους Μπεν Άφλεκ, Όσκαρ Άιζακ, Τσάρλι Χάναμ(Sons of Anarchy), Πέντρο Πασκάλ(τον ξέρετε και από το Game of Thrones) και Γκάρετ Χέντλαντ(Το μακρινό 2004 ήταν ο Πάτροκλος στην ταινία Τροία). Αν και είναι μία κλασσική ταινία δράσης, σίγουρα περνάει και ένα μήνυμα όσον αφορά την απληστία που…δεν πρέπει να μας διακατέχει.

 

Ποια είναι η πλοκή…

Οι ζωές πέντε πρώην στρατιωτικών δεν πάνε και τόσο καλά ύστερα από την απόσυρσή τους. Όλοι διακατέχονται από ένα αίσθημα αδικίας, μιας και πρόσφεραν πολλά στην πατρίδα τους χωρίς να μπορούν να ζήσουν πλέον μία άνετη ζωή. Οι 4 ασχολούνται με διάφορες δουλειές(από μεσίτης μέχρι πυγμάχος), ενώ ο πέμπτος είναι αστυνομικός στην Βραζιλία. Εκεί λοιπόν, μαθαίνει που κατοικεί (στην ζούγκλα) ένας διαβόητος έμπορος ναρκωτικών. Αποφασίζει να τον ληστέψει παρέα με τους 4 πρώην συναδέλφους του. Αφού λοιπόν θα καταφέρει να τους πείσει ότι πρέπει επιτέλους να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους στην μάχη, προς όφελός τους…ξεκινάει η δράση. Είναι η πρώτη φορά που θα κάνουν μία τέτοια επιχείρηση όχι για το εθνόσημο αλλά για προσωπικό όφελος και αυτό παίζει το ρόλο του. Η ώρα που οι χαρακτήρες του θα δοκιμαστούν έφτασε…

Γιατί να την δείτε

Δεν είναι ταινία που θα διεκδικήσει Όσκαρ σίγουρα. Είναι όμως μία καλή προσπάθεια και τις 2 ώρες που διαρκεί δεν θα βαρεθείτε. Αρκετές φορές σε ταινίες δράσης μπορεί το νόημα να χάνεται ή ακόμα και να είναι λανθασμένο. Για παράδειγμα πολλές φορές για να εκδικηθεί ο πρωταγωνιστής επιτρέπεται να κάνει τα πάντα. Εδώ όμως, το μήνυμα είναι σαφές…”Όποιος πάει για τα πολλά, χάνει και τα λίγα”. Η απληστία και η αγάπη για το χρήμα μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο πολλές φορές πράγματα που είναι πολύ σημαντικότερα. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχουμε πάντα στο νου μας πριν πάρουμε σημαντικές αποφάσεις.

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_sidebar id=”ad-08″]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_sidebar id=”ad-15″]

[/col]

[/row]