Δύο ταινίες χάσιμο χρόνου

Κυκλοφορούν άπειρες ταινίες και σειρές και είναι εξίσου σημαντικό, εκτός από τις προτάσεις μας, να γίνεται και μία αναφορά σε αυτές που δεν αξίζει να ασχοληθείτε μαζί τους ώστε να μην χάνετε τον χρόνο σας. Ξεκινάμε λοιπόν με τις δύο ταινίες που αναφέρονται παρακάτω και με χιουμοριστική διάθεση…

iBoy

Το γεγονός ότι παίζει η Maisie Williams (γνωστή ως Άρυα στο Game of Thrones) έβαλε αρκετό κόσμο να δει αυτή την ταινία. Όμως, το ότι ξεκινάς να δεις μία ταινία δεν σημαίνει πως θα την δεις και όλη. Στην δική μου περίπτωση αποκοιμήθηκα λίγο μετά τα μισά. Το σενάριο έχει ως εξής : Ένας φίλος της, ο Tom φτάνει σπίτι της λίγο μετά τον βιασμό της από μία συμμορία, το βάζει στα πόδια, τραυματίζεται, πέφτει σε κώμα και…ξυπνάει με κομμάτια από το κινητό του μέσα στον εγκεφαλό του… Γίνεται ακόμα καλύτερο, καθώς η υπερδύναμη που αποκτάει είναι να συνδέεται σε δίκτυα και να ελέγχει απομακρυσμένα ηλεκτρονικές συσκευές. Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι στο τέλος και η ταινία αυτή έγινε ταινιάρα. Δεν έφτασα ως εκεί. Ρώτησα την επόμενη μέρα το φινάλε, το οποίο και δεν συγκράτησα.

Terminal

Δεν μπορώ να σας περιγράψω την υπόθεση της ταινίας. Θα σας πω μόνο τι έγινε εκείνο το βράδυ. Είχαμε πάει σε θερινό σινεμά μία παρέα 4 ατόμων να δούμε την εν λόγω ταινία. Από την  αρχή πάσχιζα να καταλάβω που θα καταλήξει και τι γινόταν. Δεν καταλάβαινα ούτε πως συνδέονται τα όσα έβλεπα μεταξύ τους, ούτε τι ρόλο έχει ο καθένας. Γενικά, δεν καταλάβαινα τίποτα. Άρχισα να αναρωτιέμαι μήπως είμαι τελείως χαζός. Ώσπου έφτασε το διάλειμμα και διαπίστωσα πως κανείς δεν καταλάβαινε τίποτα. Ο μπροστινός μου έφυγε βρίζοντας… Έφυγε πολύς κόσμος αλλά εμείς αποφασίσαμε να μείνουμε μέχρι τέλους για να δούμε που το πάει. Τελικά, στα τελευταία 3 λεπτά πήγε να μας εξηγήσει τι βλέπαμε τόσες ώρες. Εκεί υπήρξε ακόμα μεγαλύτερη δυσφορία από τον κόσμο… Το μόνο καλό είναι πως όταν τέλειωσε η ταινία και συζητούσαμε μετά τι είδαμε, έπεσε πολύ γέλιο στην προσπάθεια μας να εξηγήσουμε τα ανεξήγητα.