Ιστοσελίδα : matobookalo.com

Ιστοσελίδα : matobookalo.com

matobookalo.com : Κάτι παραπάνω από ένα απλό blog με προτάσεις για βιβλία.

Στην Ελλάδα υπάρχει μία ολόκληρη κοινότητα από άτομα που αγαπούν τα βιβλία. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί και πολλά blogs (θα αναφερθούμε και σε άλλα στην συνέχεια) που προτείνουν βιβλία διαφόρων ειδών. Το matobookalo σίγουρα ανήκει στα καλύτερα.

matobookalo.com – Γιατί μας αρέσει

Ειλικρινά Reviews και προτάσεις

Έχω διαβάσει και έχω αγοράσει βιβλία που προτάθηκαν από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Εκτιμώ ιδιαίτερα ότι στις κριτικές δεν γράφονται μόνο τα θετικά του εκάστοτε βιβλίου. Στον καθένα μας μπορεί να αρέσει να διαβάζει διαφορετικά πράγματα και αυτό είναι απολύτως λογικό. Ο επισκέπτης μπορεί να καταλάβει από το review αν το βιβλίο θα του κεντρίσει το ενδιαφέρον ή όχι και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Ενημέρωση για νέες κυκλοφορίες

Το feed με τις νέες κυκλοφορίες ενημερώνεται διαρκώς.

Διαγωνισμοί

Γίνονται πολύ συχνά διαγωνισμοί με ωραία δώρα για τους φίλους των βιβλίων.

Γνωριμία με τους έλληνες συγγραφείς

Οι μίνι ανακρίσεις είναι μία πολύ έξυπνη ιδέα ώστε να γνωρίσουμε καλύτερα τους δημιουργούς πολλών βιβλίων που έχουμε διαβάσει.

Έξυπνες πρωτοβουλίες

Πρόσφατα διοργανώθηκε το Songstory Challenge. Μία πρόκληση στην οποία μπορούσε να συμμετάσχει ο καθένας. Το concept απλό αλλά και πολύ έξυπνο. Ο κάθε συμμετέχων είχε την αποστολή να γράψει μία ιστορία, την οποία θα είχε εμπνευστεί από ένα τραγούδι. Το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον. Μπορείτε να διαβάσετε τις ιστορίες ΕΔΩ.

Δίνει βήμα και στους επισκέπτες

Αν έχετε διαβάσει και εσείς κάποιο βιβλίο που σας άρεσε και θέλετε να το προτείνετε, μπορείτε να το κάνετε μέσα από τα guest reviews ΕΔΩ.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα ΕΔΩ αλλά και να την ακολουθήσετε τόσο στο Facebook ΕΔΩ, όσο και στο Instagram ΕΔΩ.