Ιστοσελίδα : allaboutparents.gr

Ιστοσελίδα : allaboutparents.gr

Γονέας γίνεσαι δεν γεννιέσαι!

Με αυτό το σλόγκαν μας συστήνεται η ιστοσελίδα allboutparents.gr και δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε περισσότερο. Η αλήθεια είναι πως στο μαιευτήριο δεν δίνουν manual με…οδηγίες χρήσης. Οπότε καλό είναι επειδή το κάθε παιδί διαφέρει και ο κάθε γονιός θα αντιμετωπίσει διαφορετικές προκλήσεις, να συμβουλευόμαστε τους ειδικούς. Αυτό ακριβώς κάνει αυτή η ιστοσελίδα. Έχει άρθρα γραμμένα από ειδικούς για θέματα που αφορούν τους γονείς.

allaboutparents.gr – Γιατί μας αρέσει

Πλούσια θεματολογία

Τα άρθρα είναι στοχευμένα και αφορούν προβληματισμούς που θα αντιμετωπίσει ο κάθε γονιός σε διαφορετικές περιόδους (προσχολική ηλικία έως και εφηβεία). Γιατί τα παιδιά δεν πρέπει να κοιμούνται τα παιδιά με τους γονείς, πότε είναι σωστό ένα παιδί να ξεκινήσει μία νέα γλώσσα, σχολικό άγχος, video games, συμβουλές για την αντιμετώπιση των παιδιών σε περιπτώσεις διαζυγίου κ.α.

Μιλούν οι ειδικοί

Όπως διαβάζουμε και στα βιογραφικά των μελών της ομάδας του allaboutparents.gr, υπάρχουν ψυχολόγοι, σύμβουλοι ψυχικής υγείας και ψυχοθεραπευτές με μεγάλη εμπειρία σε παιδιά, εφήβους και γονείς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί στο internet μπορεί ο καθένας να γράφει την άποψή του. Το ζητούμενο όμως είναι ο ενδιαφερόμενος να διαβάζει απόψεις ατόμων που πραγματικά έχουν γνώση πάνω σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως η ανατροφή ενός παιδιού.

Ενημέρωση για δράσεις – σεμινάρια

Μέσα από την σελίδα, μπορείτε να ενημερώνεστε για δράσεις και χρήσιμα σεμινάρια. Είναι λογικό ο κάθε γονιός να έχει αμφιβολίες αν τα όσα κάνει είναι σωστά. Η παρακολούθηση σεμιναρίων από ειδικούς μπορεί να του λύσει πολλές απορίες και να τον βοηθήσει να αντιμετωπίσει με μεγαλύτερη επιτυχία θέματα της καθημερινότητας.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα ΕΔΩ αλλά και να την ακολουθήσετε τόσο στο Facebook ΕΔΩ, όσο και στο Instagram ΕΔΩ.