Η ανατομία ενός σκανδάλου – Σειρά Netflix

Η ανατομία ενός σκανδάλου – Σειρά Netflix

Η «H ανατομία ενός σκανδάλου» είναι η νέα βρετανική, δικαστική σειρά 6 επεισοδίων του Netflix. Η διάρκεια του κάθε επεισοδίου δεν ξεπερνά τα 55 λεπτά. Βλέπεται αλλά θα μπορούσε να είναι και πολύ καλύτερη. Ας τα πούμε αναλυτικά…

Σενάριο

Ο Τζέιμς Γουάιτχαουζ (Rupert Friend – Homeland, Hitman Agent 47) είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς πολιτικούς του κυβερνώντος κόμματος στην Αγγλία. Είναι παντρεμένος με την γοητευτική Σόφι (Sienna Miller – 21 Bridges) και έχουν δύο παιδιά. Την φαινομενικά ευτυχισμένη ζωή του ζευγαριού, θα διαταράξει ένα σκάνδαλο. Ο Τζέιμς είχε ερωμένη την γραμματέα του για ένα διάστημα 5 μηνών! Το χειρότερο όμως είναι πως εκείνη πλέον τον κατηγορεί για βιασμό και η υπόθεση θα καταλήξει στα δικαστήρια. Παρόλο που η Σόφι θα προσπαθήσει να δεχτεί ότι έγινε και να στηρίξει τον άντρα της, η υπόθεση θα μπλέξει όταν θα αρχίσουν να βγαίνουν στη φόρα μυστικά του παρελθόντος.

Παράλληλα, βλέπουμε την ζωή της δικηγόρου Κέιτ Γούντκροφτ (την υποδύεται η Michelle Dockery, γνωστή και από το Downton Abbey). Μία γυναίκα πολύ επιτυχημένη στην δουλειά της, η οποία όμως είναι τόσο αφοσιωμένη σε όλο αυτό που έχει αφήσει την προσωπική της ζωή. Θα αναλάβει την καταγγέλουσα και θα δείξει υπερβάλλοντα ζήλο για δικούς της λόγους.

Να την δω;

Σίγουρα έχει θεματάκια αλλά από την άλλη δεν θα μετανιώσεις να την δεις. Εξάλλου είναι λίγα επεισόδια και για ένα σ/κ που θα κάτσεις μέσα, βλέπεται άνετα! Στο iMDB η βαθμολογία της είναι 7,1. Από εμένα είναι 6,9. Είναι πολύ ενδιαφέρον στις δικαστικές σειρές να παρακολουθείς την τακτική της κάθε πλευράς μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Εδώ, ήθελα περισσότερο να το δω αυτό και δεν το είδα. Επίσης, οι συμπεριφορές μου φάνηκε σε κάποια σημεία σαν να είναι εκτός πραγματικότητας. Κάτι με χαλούσε. Σίγουρα, μου άρεσε περισσότερο για παράδειγμα “η Δίκη του OJ Simpson” αλλά και η βέλγικη σειρά “Οι δώδεκα” που εστιάζει στους Ενόρκους!