Ο Αθώος – Σειρά Netflix

Ο Αθώος είναι ισπανική σειρά 8 επεισοδίων στο Netflix, βασισμένη σε βιβλίο του αγαπημένου μας Χάρλαν Κομπέν. Ο άνθρωπος είναι πραγματικά ο θεός της ανατροπής! Άλλες σειρές με σενάριο βασισμένο σε βιβλίο του εν λόγω συγγραφέα είναι “Ο Ξένος” και “Οι ασφαλείς”.

Σενάριο

Θα δείτε το πρώτο επεισόδιο και θα έχετε απορίες. Θα δείτε το δεύτερο και θα αναρωτιέστε αν βλέπετε άλλη σειρά και πως μπορεί η μία ιστορία να συνδέεται με την άλλη. Στο τέλος του τρίτου επεισοδίου…θα πείτε απλά “Εντάξει, πάω να δω τα υπόλοιπα 6 τώρα!”. Ο αθώος έχει τρομερή πλοκή!

Στο πρώτο επεισόδιο ο Ματ, μπλέκει σε έναν καυγά και άθελά του σκοτώνει έναν συνομήλικό του. Καταλήγει στην φυλακή για 4 χρόνια. Όταν βγει από την φυλακή, προσπαθεί να ξαναφτιάξει την ζωή του. Βρίσκει δουλειά, παντρεύεται και περιμένει το πρώτο του παιδάκι. Ξαφνικά όμως, η γυναίκα του εξαφανίζεται και λαμβάνει περίεργα μηνύματα στο κινητό του από έναν επικίνδυνο άντρα.

Στο δεύτερο επεισόδιο, μία δυναμική αστυνομικός, η Λορένα καλείται να εξετάσει μια υπόθεση αυτοκτονίας σε ένα καθολικό ορφανοτροφείο, στο οποίο είχε πάει και εκείνη όταν ήταν μικρή. Τα πράγματα σίγουρα δεν είναι όπως φαίνονται. Η γυναίκα που αυτοκτόνησε φαίνεται πως είχε πολλά μυστικά.

Όπως προείπα, με έναν μαγικό τρόπο, στο τέλος του δεύτερου επεισοδίου οι δύο ιστορίες θα γίνουν μία και απλά…θα κολλήσετε!

Να την δω;

Προφανώς! Ο αθώος είναι από τις καλύτερες σειρές του είδους της. Παίζουν γνωστοί ισπανοί ηθοποιοί, με βασικό πρωταγωνιστή τον Μάριο Κάσας (Αόρατος επισκέπτης, Έχω ακόμα το κλειδί) αλλά και την Αλεξάντρα Χιμένεθ (Toc toc). Αν παρακολουθείτε ισπανικές ταινίες και σειρές, σίγουρα θα αναγνωρίσετε αρκετούς.