Οι αδίστακτοι – Σειρά Netflix

οι-αδιστακτοι-νετφλιξ

Οι αδίστακτοι – Σειρά Netflix

Οι Αδίστακτοι (Braqueurs) είναι μία γαλλική σειρά δράσης του Netflix. Η πρώτη σεζόν έχει 6 επεισόδια διάρκειας περίπου 45 λεπτών το καθένα. Δεν είναι χάλια αλλά δεν τρελαθήκαμε κιόλας. Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και δεύτερη σεζόν πάντως και ας ελπίσουμε να είναι καλύτερη!

Σενάριο

Δύο νεαρές κοπέλες κάνουν μικροκλοπές μέχρι που …καταλάθος κλέβουν 8 κιλά ναρκωτικά. Το πρόβλημα είναι πως αυτοί που τα έχασαν, τα θέλουν πίσω.

Έτσι, δεν θα αργήσουν να βρουν την μία από τις 2 (της είχε πέσει το πάσο κατά την κλοπή) και να την απαγάγουν. Ο θείος της μικρής ηγείται μίας ομάδας πολύ επιδέξιων ληστών, η οποία διαθέτει όπλα και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Όταν αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για την επιστροφή της κοπέλας, θα μπλέξουν σε έναν πόλεμο με τους διακινητές ναρκωτικών της περιοχής. Κανείς δεν είναι ασφαλής, μιας και όλοι είναι πραγματικά… αδίστακτοι.

Ουσιαστικά, παράλληλα βλέπουμε τις 2 μεγάλες ομάδες διακινητών, την ομάδα ληστών του θείου και την ομάδα φίλων της κοπέλας που έχουν απαγάγει. Όλοι αυτοί σκοτώνονται μεταξύ τους! Τόσο απλά!

Το τελευταίο επεισόδιο της πρώτης σεζόν ήταν μακράν το καλύτερο καθότι θα ξεδιαλύνουν κάποια πράγματα και θα είναι γεμάτο δράση σε πολλά πεδία.

Να την δω;

Οι αδίστακτοι είναι μία σειρά η οποία σίγουρα θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη. Αν έπρεπε να την βαθμολογήσω, θα της έβαζα 6/10 γιατί έχει κάποια κενά στο σενάριο. Δεν θα πω περισσότερα για να μην κάνουμε spoiler. Επίσης, κάποιες συμπεριφορές δεν ταιριάζουν με το προφίλ των χαρακτήρων.

Αν έχετε ξεμείνει από σειρές και θέλετε να δείτε κάτι με μπόλικη δράση, δείτε το. Αλλιώς… δείτε εδώ για κάποια καλύτερη πρόταση σειράς.