6 σειρές που θα δούμε τον Μάιο στο Netflix

Το Πάσχα πέρασε, τα κεφάλια μέσα σιγά σιγά. Το καλό είναι πως το Netflix τον Μάιο έχει νέες σειρές αλλά και επιστροφές παλιών που θα μας κρατήσουν συντροφιά! Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημαντικότερες.

Σειρές Netflix

WHAT IF

Μία μυστηριώδης γυναίκα (Ρενέ Ζελβέγκερ, γνωστή από τις ταινίες όπου υποδυόταν την Μπρίτζετ Τζοουνς), κάνει μία ανήθικη πρόταση σε ένα ζευγάρι με οικονομικά προβλήματα. Θα δεχθούν; Και αν δεχθούν τι συνέπειες θα έχει αυτό στις ζωές τους; Αναμένεται με ενδιαφέρον στις 24/05.

ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ (2η σεζόν)

Τα έχουμε ξαναπεί για αυτή την σειρά (διαβάστε εδώ κριτική). Ήταν μία ευχάριστη έκπληξη. Ας ελπίσουμε η 2η σεζόν να είναι εξίσου ενδιαφέρουσα με την πρώτη. Έρχεται στις 31 Μαϊου.

RAIN – Η ΒΡΟΧΗ (2η σεζόν)

Ο πρώτος κύκλος με κούρασε σε κάποιο σημείο αν και άρεσε γενικά σε πολύ κόσμο για αυτό και την αναφέρω. Να θυμίσουμε ότι οποιαδήποτε επαφή με την βροχή έφερνε την καταστροφή. Sci-fi σειρά που οι φαν του είδους έχουν αγαπήσει. Έρχεται στι 17 Μαϊου.

WHEN THEY SEE US

1989. Πέντε νέοι (4 αφροαμερικανοί και ένας λατίνος) κατηγορούνται άδικα από τα media για τον βιασμό μίας γυναίκας. Η αληθινή ιστορία των Central Park Five γίνεται μίνι σειρά μίας σεζόν. Το γεγονός ότι σκηνοθετεί η Ava DuVernay (υποψήφια για όσκαρ) μας κάνει να ευελπιστούμε ότι θα είναι μία εξαιρετική σειρά.

LUCIFER (4η σεζόν)

Διαβολάκος is back σε νέες περιπέτειες στις 08/05. Για τις προηγούμενες σεζόν μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

THE SOCIETY

Οι έφηβοι στο Γουέστ Χαμ ξυπνάνε ένα πρωί και λείπουν όλοι οι γονείς τους. Στην αρχή όλα μοιάζουν ανέμελα αν και περίεργα μέχρι την στιγμή που πρέπει να αρχίσουν να μπαίνουν κάποιοι κανόνες. Εκεί τα πράγματα θα μπερδευτούν. Ή του ύψους ή του βάθους θα είναι αυτή η σειρά. Ίδωμεν… στις 10/05.