Ο Σωματοφύλακας της Γυναίκας του Εκτελεστή

Η αλήθεια είναι πως έχω ιδιαίτερη αδυναμία και στους 3… Ryan Raynolds, Samuel Jackson και φυσικά Salma Hayek. Ο καθένας έχει το δικό του ξεχωριστό στυλ και κατά την γνώμη μου στην πρώτη ταινία (“Ο σωματοφύλακας του εκτελεστή”) αυτό έδεσε αρμονικά. Χαρακτηριστικά θυμάμαι σε γεμάτο κινηματόγραφο (κλαψ, κλαψ… παλιές καλές εποχές) να σκάνε όλοι στα γέλια στην σκηνή που ο Jackson περιγράφει στον Raynolds πως γνώρισε την Salma…

“Ο Σωματοφύλακας της Γυναίκας του Εκτελεστή” ξεκινάει με τον σωματοφύλακα Μπράις (Ryan Raynolds) να είναι στην ψυχολόγο (με αυτή να θέλει να τον ξεφορτωθεί). Το γεγονός ότι πλέον δεν έχει άδεια σωματοφύλακα του έχει στοιχίσει. Ψάχνει να βρει την ηρεμία του και τον εαυτό του ώσπου τον προσεγγίζει η Σόνια Κινκέιντ (Salma Hayek) για να την βοηθήσει να απελευθερώσουν τον Μπράις Κινκέιντ (Samuel Jackson).

Αυτό θα γίνει σχετικά γρήγορα βέβαια και τότε θα πρέπει να τα βάλουν με τον Antonio Banderas, ο οποίος υποδύεται τον Αριστοτέλη Παπαδόπουλο, έναν έλληνα ο οποίος έχει βαλθεί να καταστρέψει την Ευρώπη επειδή έχει επιβάλει άδικα και σκληρά μέτρα στην χώρα μας.

Να την δω;

  • Αν έχετε δει την πρώτη και σας άρεσε, τότε σίγουρα ναι! Έχει πολλές σκηνές που βγάζουν γέλιο σε όσους αρέσει αυτό το χιούμορ.
  • Αν δεν σας άρεσε η πρώτη…μην μπείτε στον κόπο
  • Αν δεν έχετε δει την πρώτη, να την ψάξετε να την δείτε! 🙂