Γιώργος Πορφύρης

  1. Μια φράση που χρησιμοποιείς συχνά

“ΛΕΓΕ ΡΕΕΕΕ” 100 φορές την μέρα.

  1. Η αγαπημένη σου σειρά

Είναι αλήθεια πως δεν ειμαι λάτρης των σειρών (δεν εχω δει ούτε το Game of Thrones να φανταστείς).
Σαν παιδί των 90ς όμως, δεν γινεται να μην αναφέρω το “friends” σαν την πιο αγαπημένη, λόγω χιούμορ και εννοείται αναμνήσεων.

  1. Ποιο βιβλίο διάβασες τελευταία;

Το τελευταίο βιβλίο που μου άρεσε είναι το πολυδιαβασμένο “να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις” του Λέο Μπουσκάλια. Μέσα από αυτό το βιβλίο ανακάλυψα πως μου ταιριάζουν τέτοιοι συγγραφείς γιατί σου δίνουν την δυνατότητα να διαβάσεις φιλοσοφημένες σκέψεις και απόψεις και να δεις με διαφορετική οπτική μικρά ζητήματα της καθημερινότητας.

  1. Αγαπημένη ασχολία – hobby

Ποδόσφαιρο εννοείται

  1. Αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός

Από Ελλάδα ξεχωρίζω την Καλαμάτα και από εξωτερικό την Βουδαπέστη

  1. Γάτα ή σκύλος; Έχεις κατοικίδιο;

Είμαι της άποψης ότι ακόμα και αν επιλέξεις να έχεις κάποιο κατοικίδιο, πρέπει να ταιριάζει και στην προσωπικότητά σου. Αν και σαν οικογένεια είχαμε πάντα σκυλάκια κατέληξα(μετά από προσωπική εμπειρία) ότι μου ταιριάζουν οι παπαγάλοι. Γιατί αυτό; Για τον λόγο ότι ο παπαγάλος δέχεται μόνο έναν σαν “αφεντικο”, φίλο κτλ. Μόνο σε αυτόν κάνει χαρές, πλησιάζει και αγαπάει.

  1. Αγαπημένο gadget ή εφαρμογή

Αγαπημένα gadget είναι τα gamepad για κινητά. Ορκισμένος παίκτης PUBG. Αγαπημένη εφαρμογή και αναντικατάστατη είναι το GPS. Όσοι δεν το’ χουν ούτε με τους πιο απλούς προορισμούς θα συμφωνήσουν μαζί μου. Χανόμαστε εύκολα τι να κάνουμε.

  1. Αγαπημένος ήρωας

Δεν εχω αγαπημένο σούπερ ήρωα. Εχω όμως αγαπημένο tv character, τον”σουηδό Chef” από το “Muppet Show”.
Αν δεν το ξέρεις, ψάξε τον.

  1. Που θα ήθελες να ζεις;

Δεν ξερω αν εννοείς τόπο αλλά θα πώ εποχή. Με σιγουριά θα ήθελα να ζω στα early 90s σαν ενήλικας.

  1. Τι έχεις πάντα μαζί σου

Μαζί μου πάντα όπου πηγαίνω, έχω το back bag μου. Εννοείται αλλάζω μάρκες και σχέδια αλλά δεν το αποχωρίζομαι ποτέ. Και βέβαια τα καπέλα μου. Βασικά αξεσουάρ.

Ο Γιώργος Πορφύρης είναι executive chef στο πολυτελές 5στερο ξενοδοχείο Elysian Luxury Hotel & Spa Kalamata. Στο παρελθόν έχει εργαστεί ως executive chef και σε άλλα γνωστά ξενοδοχεία σε διάφορα μέρη της Ελλάδος. Σύμφωνα με τον ίδιο, ορόσημο στην καριέρα του έως τώρα ήταν η επιτυχημένη συμμετοχή του στο Master Chef. Όπως μας είπε “όλη αυτή η εμπειρία ήρθε και έδεσε πάνω σε παλαιότερες επιλογές, τολμηρές αποφάσεις, στάση ζωής, αρκετές αμφισβητήσεις και θυσίες πάρα πολλών ετών.”