Χρυστάλλα Καραπίττα

Το γοριλάκι ρωτάει – Η Χρυστάλλα Καραπίττα από το X Factor απαντάει

  1. Πότε άρχισες να ασχολείσαι με το τραγούδι;

Με το τραγούδι άρχισα να ασχολούμαι από πολύ μικρή ηλικία. Ήταν το πρώτο, ας πούμε hobby που μου κίνησε το ενδιαφέρον. Με τα χρόνια άρχισα να βελτιώνομαι και να μου αρέσει περισσότερο γιατί μπορούσα να εκφραστώ μέσα από αυτό. Γενικά, μου είναι δύσκολο να εκφραστώ με λόγια. Έτσι, θεωρώ πως το τραγούδι είναι ένα τρόπος να δείξω στον άλλο πως νιώθω χωρίς να ντρέπομαι!

  1. Εκτός από την φωνητική, γνωρίζεις και κάποιο μουσικό όργανο;

Λοιπόν, φωνητικά δεν έχω κάνει ποτέ στην ζωή μου. Ούτε ασκήσεις, ούτε τίποτα. Πήγα στο X Factor και οι συμπαίκτες μου, μου έλεγαν διάφορους όρους όπως head-voice και τους εξηγούσα ότι δεν έχω κάνει ποτέ φωνητικά. Είχαμε μία ομάδα ερασιτεχνών τραγουδιστών κάποια στιγμή αλλά μέχρι εκεί. Κανείς μας δεν είχε κάνει φωνητικά και δεν έχω πάει ποτέ σε ωδείο. Ότι έκανα το έκανα μόνη μου οπότε δυστυχώς δεν ξέρω κάποιο μουσικό όργανο για την ώρα. Θα μάθω όμως. Τα καλύτερα έρχονται! 🙂

  1. Αγαπημένοι καλλιτέχνες;

Whitney Huston,Celine Dion και Christina Aguilera.

  1. Μια φράση που χρησιμοποιείς συχνά

Είναι κάτι που θα σας φανεί αστείο…Χρησιμοποιώ την φράση “Fucking Shit” όταν κάτι πάει στραβά! 😂

  1. Ένα βιβλίο που διάβασες τελευταία και σου άρεσε.

Μου διαφεύγει το όνομα του βιβλίου αλλά…θέμα είχε την μουσική.

  1. Αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός

Το Άμστερνταμ και οι ΗΠΑ

  1. Αν πάμε μπροστά 10 χρόνια από σήμερα, τι θα ήθελες να έχεις πετύχει στην μουσική;

Λοιπόν… εάν πάμε δέκα χρόνια μπροστά, ελπίζω πως θα είμαι πολύ ψηλά όσον αφορά την μουσική. Βάζω πάντα ψηλούς στόχους γιατί τα όνειρα δεν μας τα χρεώνει κανείς! Οπότε, θέλω να πιστεύω πως θα είμαι κορυφαία όχι μόνο στην Ελλάδα και την Κύπρο αλλά παντού! Χιχιχι!

Την Χρυστάλλα Καραπίττα την γνωρίσαμε στο X Factor όπου μάγεψε το κοινό και τους κριτές με την ερμηνεία του τραγουδιού “And I am telling you” της Jennifer Hudson. Είναι 21 ετών και κατάγεται από την Κύπρο. Γλυκιά, ντροπαλή αλλά και τόσο ταλαντούχα. Στο βίντεο παρακάτω μπορείτε να δείτε την ερμηνεία της.