Η γυναίκα στο σπίτι απέναντι από το κορίτσι στο παράθυρο – Σειρά Netflix
Η γυναίκα στο σπίτι απέναντι από το κορίτσι στο παράθυρο είναι η νέα σειρά του Νετφλιξ. Ένα ψυχολογικό θρίλερ με 8 επεισόδια το καθένα εκ των οποίων δεν ξεπερνάει την μισή ώρα.
Σενάριο
Η Άννα είναι μία ταλαντούχος ζωγράφος, η οποία ζει μόνη. Από τα πρώτα λεπτά του πρώτου επεισοδίου θα καταλάβετε ότι πριν από 3 χρόνια η κόρη της έχει πεθάνει σε ηλικία 9 ετών. Αυτό της έχει στοιχίσει πολύ και δεν μπορεί να το διαχείριστει. Οπότε, έχει καταλήξει να παίρνει κάποια χάπια τα οποία ΔΕΝ πρέπει να συνδυάζονται με αλκοόλ γιατί τότε οδηγούν σε ψυχωσικά επεισόδια. Το πρόβλημα είναι ότι η Άννα τα συνδυάζει με αλκοόλ όσο δεν πάει…
Απέναντι από το σπίτι της, θα μετακομίσει ένας γοητευτικός γείτονας με την κόρη του ενώ αργότερα θα εμφανιστεί και η συντροφός του. Εκεί θα αρχίσουν να γίνονται διάφορα πράγματα τα οποία ο θεατής δεν ξέρει αν όντως έγιναν στην πραγματικότητα ή…αν έγιναν μόνο στην φαντασία της Άννας. Ανάμεσα σε αυτά τα γεγονότα λοιπόν, θα δούμε και έναν φόνο και η σειρά θα αποκτήσει πραγματικό ενδιαφέρον μιας και θα μπούμε στην διαδικασία να καταλάβουμε μέσα από λεπτομέρειες τι πραγματικά έχει συμβεί!
Να τη δω;
Σε κρατάει σε αγωνία και έχει ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο επεισόδιο όπου τα καταστρέφει όλα οπότε η απόφαση είναι δική σας. Το φινάλε που επέλεξαν είναι για γέλια! Μπορώ να το δεχτώ μόνο σαν να ήθελαν να τρολάρουν παρόμοιες σειρές αλλά τότε θα έπρεπε να το κάνουν περισσότερο καθόλη τη διάρκεια της σειράς για να ξέρουμε τι βλέπουμε.
Από κει και πέρα, οι ηθοποιοί δεν θα βραβευτούν για τις ερμηνείες τους αλλά δεν είναι και χάλια. Αυτό το παιχνίδι με το μυαλό μου θύμισε την ταινία “Το κάταγμα (Fractured)” με τον Σαμ Ουόρθινγκτον.
Στο iMDb η βαθμολογία ως τώρα είναι 6.6. Εγώ θα του έδινα ένα 6,9!
Απορία: Αλήθεια πως τους ήρθε να βάλουν αυτό τον τίτλο; Βλέπεις άλλες ταινίες & σειρές που γίνεται της κακομοίρας και έχουν τίτλο ξέρω γω…”το άγγιγμα” χωρίς να βρίσκεις καμία σύνδεση μεταξύ ονόματος και γεγονότων. Εδώ είναι μία παράγραφος. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα θα μου πείτε και θα έχετε δίκιο αλλά…μου έκανε εντύπωση! 🙂