Ιωάννα Δαρμή

[page_header style=”simple” text_color=”dark” title=”Το γοριλάκι ρωτάει – H Ιωάννα Δαρμή απαντάει” nav_style=”simple” bg_color=”rgb(68, 96, 132)”]

[gap height=”35px”]

[ux_image id=”30242″ width=”62″]

 

[gap height=”4px”]

  1. Μια φράση που χρησιμοποιείς συχνά

«Τίποτα δεν γίνεται τυχαία» πιστεύω πως εμείς οι ίδιοι έλκουμε ανθρώπους και καταστάσεις, για λόγους που ίσως μάθουμε αλλά ίσως να μην μάθουμε και ποτέ.

  1. Η αγαπημένη σου σειρά

The vampire diaries

  1. Ποιο βιβλίο διάβασες τελευταία;

Διαβάζω το «Συμπόσιο» του Πλάτωνα

  1. Αγαπημένη ασχολία – hobby

Το πιάνο μου και το κολύμπι. Με κάνουν να νιώθω ελεύθερη.

  1. Αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός

Βενετία!

  1. Έχεις κατοικίδιο 

Έχω έναν σκύλο που λατρεύω! Τον Άμλετ!

  1. Αγαπημένο gadget ή εφαρμογή

Οι retro κονσόλες, κάνω συλλογή.

  1. Αγαπημένος ήρωας

Η μικρή γοργόνα

  1. Που θα ήθελες να ζεις;

Μ’αρέσει πολύ να ταξιδεύω αλλά νομίζω πως η Ελλάδα είναι η Ιθάκη μου!

  1. Τι έχεις πάντα μαζί σου

Τα λόγια μου!!! Νομίζω πως τους περισσότερους ρόλους μου τους έχω μάθει σε παραλίες,μετρό,λεωφορεία ή περιμένοντας κάποιον ή κάτι!

Η Ιωάννα Δαρμή γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι ηθοποιός.Της έχουν απονέμει Βραβείο γυναικείου ρόλου για το έργο Χαμένη Γενιά στο “Ergo festival 16” όπου πραγματοποιήθηκε στον τεχνοχώρο εργοτάξιον. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού,πιάνου,κιθάρας και τραγουδιού. Έχει συμμετάσχει σε αρκετές και αξιόλογες παραστάσεις, μία απ’αυτές είναι το Αμάρτημα της μητρός μου σε σκηνοθεσία του Ηλία Λογοθέτη. Φέτος την είδαμε στην παράσταση «Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία» σε σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαϊδου στο θέατρο Διάνα, στην παράσταση «Κόκκινη ομπρέλα» σε σκηνοθεσία του Νίκου Τουλιάτου στο Τρένο στο Ρουφ, στο Μέγαρο Μουσικής «Ηχο-δράσεις» 50 χρόνια Νίκος Τουλιάτος, σε σκηνοθεσία Γιώργου Ρούφα και τώρα την βρίσκουμε σε μια δουλειά που φέρει ομαδική σκηνοθεσία κάθε Δευτέρα στις 22:00 στον Πολυχώρο Αίτιον «Πολύχρωμη εγώ, στα παπούτσια μου». Τέλος, από 4 Μαρτίου θα την βρούμε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης με το έργο «Έρωτος Ύβρις» σε σκηνοθεσία Νίκου Τουλιάτου.

[gap height=”18px”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_sidebar id=”ad-09″]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_sidebar id=”ad-08″]

[/col]

[/row]