Τυφλά ψάρια

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

[ux_image id=”21919″]

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

Συγγραφέας: Σίμος Δημήτρης
Εκδόσεις: Bell / Χαρλένικ Ελλάς
Σελίδες: 328
Σειρά βιβλίου: Σκοτεινά νερά
Χώρα προέλευσης: Ελλάδα

Το άψυχο σώμα μιας νεαρής μητέρας ανακαλύπτεται στα βράχια της θάλασσας, δίπλα στην αλάνα του Φάρου. Ο αστυνόμος Καπετάνος καλείται να ξεμπλέξει το κουβάρι ενός φόνου που θα εμφανίσει μπροστά του ένα στοιχειωμένο παρελθόν. 
Ο υπόκοσμος βγαίνει από το σκοτάδι αναζητώντας μια θέση στο φως με ανταμοιβή το χρήμα. Μυστικά αίματος μέσα στην οικογένεια. Αδελφικοί δεσμοί που καμουφλάρονται. Το φως μπορεί να δώσει τη λύση. Τα ψάρια πρέπει να τυφλωθούν, να χάσουν το πλεονέκτημα του καμουφλάζ. 
Μια παράνομη ερωτική σχέση οδηγεί στην καταστροφή. Η προσπάθεια αναρρίχησης στα ανώτερα κοινωνικά στρώματα θα αποτελέσει την αρχή για το παιχνίδι. Ένα παιχνίδι χωρίς νικητή.

Μετά το βραβευμένο μυθιστόρημα Τα Βατράχια, ο Δημήτρης Σίμος επιστρέφει σε ακόμη πιο Σκοτεινά Νερά… Το Τυφλά Ψάρια είναι η πολυαναμενόμενη δεύτερη υπόθεση του αστυνόμου Καπετάνου.

Σκοτεινό, μυστηριώδες, έξυπνο και με κινηματογραφική πλοκή, το δεύτερο μυθιστόρημα του Δημήτρη Σίμου είναι εδώ και σας καλεί να βυθιστείτε σε ακόμη πιο Σκοτεινά Νερά…

[/col]
[col span__sm=”12″ padding=”20px 25px 20px 25px” align=”center” bg_color=”rgb(95, 68, 99)” color=”light” animate=”bounceInUp”]

Το γοριλάκι σχολιάζει…
 Το πρώτο βιβλίο της σειράς “Σκοτεινά νερά” του Δημήτρη Σίμου μας ενθουσίασε και ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών μας. Τα Τυφλά Ψάρια είναι ακόμα καλύτερα! Δυνατή πλοκή που σε καθηλώνει, εξαιρετικός τρόπος γραφής που συνδυάζει διάφορα στοιχεία και ο αγαπημένος πλέον αστυνόμος Καπετάνος να προσπαθεί να συνδυάσει το ηθικό με το νόμιμο. Κατά τη γνώμη μου, δε νοείται να σας αρέσει η αστυνομική λογοτεχνία και να μην διαβάσετε αυτό το βιβλίο-διαμάντι.

[button text=”ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΕΔΩ” color=”secondary” style=”shade” radius=”5″ depth=”3″ depth_hover=”5″ link=”http://go.linkwi.se/z/469-0/CD19092/?lnkurl=https%3A%2F%2Fwww.public.gr%2Fproduct%2Ftyfla-psaria%2Fprod9071034pp%2F” target=”_blank”]

[/col]

[/row]