3 ταινίες που θα κλέψουν την παράσταση τον Οκτώβρη στο Netflix

Για ακόμα ένα μήνα, το Netflix θα έχει δυνατές ταινίες και σειρές να μας παρουσιάσει. Βέβαια, η ημερομηνία που όλοι οι φανατικοί του Breaking Bad έχουμε κυκλώσει, είναι η 11 Οκτωβρίου. Από τις ανακοινώσεις, ξεχωρίσαμε 3 ταινίες για τον μήνα Οκτώβρη και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

11/10 : El Camino

Η επιστροφή του Jesse Pinkman. Τα γυρίσματα έγιναν κρυφά, η ταινία του Vince Gillighan είναι έτοιμη και εμείς περιμένουμε. Τις προηγούμενες μέρες θα φρεσκάρουμε την μνήμη μας βέβαια, βλέποντας ξανα… το τέλος της δημοφιλούς σειράς. Ως τότε, διαβάστε ΕΔΩ κάποια πράγματα που μπορεί να μην ξέρετε για την αγαπημένη σειρά.

18/10 : The Laundromat

Μία γνωστή ιστορία (Panama Papers) και 3 τεράστια ονόματα (Meryl Streep, Gary Oldman, Antonio Banderas) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Προφανώς και ανυπομονούμε για αυτή την δραματική κωμωδία.

25/10 : Dolemite is my name

Eddie Murphy : Η επιστροφή; Ο σπουδαίος ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε αυτή την ταινία που μας μεταφέρει στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του 70. Θα υποδυθεί έναν αποτυχημένο κωμικό, ο οποίος προσπαθεί να γίνει δημοφιλής. Το αναμένουμε με ενδιαφέρον.

Ακολουθούν τα trailer και των 3 ταινιών