Γιώργος Μαστοράκης

  1. Μια φράση που χρησιμοποιείς συχνά

«Μην είστε φυγόπονοι…».
Είναι μια φράση που χρησιμοποιώ συχνά για να εμψυχώνω τους μαθητές μου. 

  1. Η αγαπημένη σου σειρά

Vikings.

  1. Ποιο βιβλίο διάβασες τελευταία;

To “Περί ηθικής” του Αριστοτέλη

  1. Αγαπημένη ασχολία – hobby

Canoe kayak. Μου αρέσει να κάνουμε μίλια με τον κολλητό μου, εξερευνώντας απρόσιτες παραλίες και κόλπους.

  1. Αγαπημένος ταξιδιωτικός προορισμός

Σάμο γιατί έχω κάνει από τις ωραιότερες διακοπές μου και βόρεια Εύβοια γιατί έχει απίστευτες διαδρομές με το Canoe. 

  1. Αγαπημένο gadget ή εφαρμογή

Polar team solution. Είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιούμε στο γυμναστήριο για να παρακολουθούμε live τους καρδιακούς παλμούς και γενικότερα την απόδοση των αθλούμενων. 

  1. Αγαπημένος ήρωας

Όλοι οι καθημερινοί άνθρωποι που παλεύουν για τον βιοπορισμό μέσα σε αξιακούς κανόνες.

  1. Που θα ήθελες να ζεις;

Εδώ που ζω. Γενικά είμαι από τους ανθρώπους που του αρέσει να παλεύει και να βελτιώνει τις συνθήκες ζωής του. 

  1. Τι θες να πετύχεις σαν γυμναστής;

Σίγουρα είναι σημαντικό να φτιάξεις ένα ωραίο σώμα και την υγεία σου μέσα από την προπόνηση αλλά για μένα το σημαντικότερο από αυτά είναι να μπορέσεις να κάνεις τον άλλο αθλητή. Να τον βάλεις δηλαδή να παλέψει με τον εαυτό και να ξεπεράσει τα όριά του. Όχι για να γίνει πρωταθλητής αλλά γιατί αυτό το 1 δευτερόλεπτο και η μία επανάληψη παραπάνω είναι αυτά που θα τον μάθουν να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες και σε προσωπικό επίπεδο. 

Ο Γιώργος Μαστοράκης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και ιδιοκτήτης του γυμναστήριου Fitness Games. Έχει εξειδικευτεί στα: Keiser Indoor Cycling (spinning), TRX Suspension, TRX Sports Medicine Suspension και Myofascial Compression Techniques – TRIGGER Point.

H επαγγελματική του εμπειρία ξεκινά ως προπονητής-γυμναστής σε ομάδες ποσοσφαίρου κατηγορίας Α’ τοπικό. Παράλληλα ασχολείται με την άσκηση καρδιοπαθών και διαβητικών. Η επαγγελματική του πορεία συνεχίζεται σε χώρους γυμναστηρίων με ειδικότητα την επίβλεψη και το σχεδιασμό προγραμμάτων για τους ασκούμενους. Κατόπιν, αναλαμβάνει το management γυμναστηρίων μεγάλων αλυσίδων. Ακόμα, εργάζεται ως προσωπικός γυμναστής αθλούμενων αλλά και αθλητών.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 12.00 τα Fitness Games θα διοργανώσουν έναν διαφορετικό μαραθώνιο αγώνα indoor cycling με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο χώρο του γυμναστηρίου (Δοϊράνης 72, Καλλιθέα).

Οι αναβάτες 6 ποδηλάτων indoor cycling θα διανύσουν 120 χιλιόμετρα ο καθένας. Στόχος; Να διανύσουν συνολικά 720 χιλιόμετρα.

Το κάθε χιλιόμετρο θα πριμοδοτείται από τους συμμετέχοντες χορηγούς και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού “Κιβωτός του Κόσμου”.

Ακολουθήστε τα Fitness Games στο Facebook εδώ